Escola de Música

L'Escola de Música Museros SUMM és des de 1997 Centre Oficial Reconegut per la Conselleria de Cultura.

Consta de més de 100 alumnes de solfeig i instrument i alumnes d'educació infantil (des de 3 anys).

Tots els alumnes de l'Escola de Música de la SUMM, segons el seu nivell d'estudis, son part integrant del Conjunt Coral i del Conjunt Instrumental (Banda Juvenil).

La matrícula és gratuïta.

Director de l'Escola de Música

 

Vicent Roig Gimeno

Músic, mestre i director de Museros, comença els seus estudis musicals en l'Escola de Música de la Societat Unió Musical de Museros i continua la seua formació al Conservatori Superior de Música " Joaquin Rodrigo " de València i també al "Oscar Esplà" d'Alacant amb professors com Manuel Tomàs, Joan Cerveró, Manel Ramada, Joan Iborra entre altres.

És professor de llenguatge musical i de percussió en diferents Escoles com la Museros SUMM, la S.M. La Primitiva de Bétera, la U.M. de Rafelbunyol, U.M. de Moncada i el Conservatori Municipal de Ribarroja del Túria.

Ha participat com a intèrpret amb l'Orquestra Ciudad de Granada, l'Orquestra Europea Mediterrània, Stamina Percussió, Maula Percussió i també ha col·laborat amb la Spanish Brass Llur Metals.

La seua formació com a Director s'inicia en la Societat Unió Musical de Museros, baix la tutela del mestre En Enric Artiga i Francés i, posteriorment, estudia amb Henry Adams i José Rafael Pascual Vilaplana.

Ha dirigit l'Escola de Música del Centre de Música i Dança de Natzaret (des de 1995), dirigix l'Escola de Música la Unión Musical de Moncada des de 2003, i l'Escola de Música Museros SUMM des de 2006. En l'actualitat és director de la Banda del C.M.D. de Natzaret des del 1995, de la Banda de la U.M. de Moncada des del 2003 i de la Banda de la Societat Unió Musical de Museros des del 2016.

MATRÍCULA OBERTA GRATUÏTA

 

Av. País Valencià, 20 - 1º - Museros

Sol·licitd de l'imprés de matrícula al correu

escolamusicamuseros@gmail.com

692 448 902

 

Horari curs 2020-2021

Entitat col·laboradora

La Diputació de València col·labora amb la nostra Banda de música i ens ajuda a mantindre l'Escola d'educands.